Diensten

Particuliere
Thuishulp

Hulp bij de alledaagse taken

Wij komen aan huis en helpen met alle dagelijkse verzorging en algemene dagelijkse levensverrichtingen. Aanvullend zorgen wij ook voor emotionele ondersteuning doormiddel van sociaal contact, mocht daar behoefte aan zijn. Wij spelen heel erg in op de wensen en behoeftes van cliënten. 

Ouderen
zorg

Ondersteuning bij gewenste taken

Wij bieden ondersteuning bij de gewenste alledaagse taken en luisteren daarbij naar de voorkeuren van de cliënten. Naast de werkzaamheden is er ook altijd ruimte voor een praatje, wat wij belangrijk vinden i.v.m. het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. 

Zorg in de
Psychiatrie

Alledaagse ondersteuning voor psychiatrische patiënten

Wij helpen bij het verzorgen van psychiatrische patiënten en het helpen met dagelijkse levensverrichtingen. Onze zorgverleners zijn gecertificeerd voor werk in de psychiatrie en weten professioneel om te gaan met onvoorspelbaar gedrag.  

ZORG IN DE
DEMENTIe

Ondersteuning voor de extra kwetsbaren

Wij helpen met de algemene dagelijkse levensverrichtingen en bieden daarnaast ook emotionele ondersteuning aan onze cliënten. Wij vinden dat emotionele ondersteuning voor deze cliënten centraal staat vanwege hun gevoelige mentale staat.

Zorg bij
Verslaving

Ondersteuning in de tijden dat jij het nodig hebt

 Wij verlenen hulp en ondersteuning aan mensen met een verslaving met alledaagse taken en verzorging in combinatie met emotionele ondersteuning. Wij willen onze cliënten namelijk op alle vlakken ondersteunen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. 

Zorg bij
Revalidatie

Tijdelijke hulp zodat jij je kan focussen op het belangrijkste

Wij bieden hulp aan mensen die tijdelijk in een revalidatie proces zitten en die gedurende deze tijd wat extra ondersteuning nodig hebben in het volbrengen van de dagelijkse taken. Op deze manier kan de client zich totaal focussen op het revalidatieproces. 

Zorg bij
Corona

Alledaagse steun zodat jij weer helemaal beter wordt

Wij bieden ondersteuning aan mensen die door de gevolgen van Covid-19 wat extra hulp nodig hebben met het voltooien van algemene dagelijkse levensverrichtingen. Wij houden onze aan alle overheidsmaatregelen om de gezondheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen.