De motivatie achter C.A.B. Zorgt

Over Ons

C.A.B. Zorgt is opgericht door Chelsea Boateng die vanaf haar 16e al in de zorgt heeft gewerkt. Na het opdoen van uitgebreide werkervaring heeft zij bepaalde knelpunten in het systeem ervaren. Daardoor besloot zij haar eigen weg in te slaan en C.A.B. Zorgt te beginnen. Een zorgorganisatie die zich focust op het rekening houden met cultuurverschillen, taalbarrières en persoonlijke zorg. 

C.A.B. Zorgt is niet verbonden aan een grote organisatie een is daarom niet gebonden aan standaardregels. Hierdoor is er bij CABzorgt de ruimte om meer tijd en aandacht te besteden aan de cliënten, ook op persoonlijk vlak.

Chelsea Boateng,
Zorgverlener en oprichter van C.A.B. Zorgt
Waarom CABzorgt?

Wij weten; geen twee personen zijn hetzelfde

Vanuit de zorg wordt vaak gehandeld met standaardregels en procedures maar daarmee kijken we vaak individuele wensen over het hoofd. Daarom pakt CABzorgt dingen net een beetje anders aan. Wij houden rekening met taalbarrières, cultuurverschillen en persoonlijke wensen zodat wij zorg op maat kunnen leveren. Iedereen heeft tenslotte recht op zorg. 

Gecertificeerde zorg
C.A.B. Zorgt voor professionele ondersteuning zowel bij dagelijkse taken als emotioneel.
Professionele zorg
CABzorgt biedt gecertificeerde zorg in combinatie met jarenlange ervaring in verschillende zorgsectoren.
Vertrouwensband
Naast een focus op zorg vinden wij het ook belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met cliënten zodat wij ook emotionele ondersteuning kunnen bieden.
Meertalig
Heldere communicatie in de zorg vinden wij zeer belangrijk. Wij spreken daarom niet alleen Nederlands maar ook Engels en Ghanees (Twi).
Respect
Bij CABzorgt hebben we altijd respect voor jouw cultuur en jouw mening. Wij zijn hier om jou te helpen.
Onze zorgverleners

Begripvol & zorgzaam

Onze zorgverleners halen voldoening uit de wetenschap dat cliënten zich goed voelen.

Naast dat CABzorgt professionele gecertificeerde zorg biedt leggen wij ook extra focus op het sociale aspect van de zorg. Daarom hebben wij altijd tijd voor een babbeltje want zelf houden wij ook van de gezelligheid. Wij zijn hele open mensen en bouwen daarom ook graag een vertrouwensband op met onze cliënten zodat wij ook op emotioneel vlak ondersteuning kunnen bieden. 

0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaar ervaring
0
Gecertificeerde sectoren
0 +
Ervaring in branches